tisdag 25 november 2008

Vintersol


Detta är utsikten från fönstret i mitt arbetsrum. En blek vintersol tar sig precis över horisonten. Klockan är strax elva och det är runt 10 grader kallt.

Klicka!

9 kommentarer:

Elisabet. sa...

Vilken fin bild.

Vilsam.

Så där ser det verkligen ut hemma.

Tänker jag.

Jom Manilat sa...

Våra grannar sedan många år har bott i huset. Den här hösten har de, på grund av ålder, flyttat och det står tomt.
Men om ni klickar på bilden kan ni se spår i snön, många fotavtryck från små barnskor, så andra tider väntar huset som haft det lugnt och stilla under många år.

Elisabet. sa...

Hus brukar ibland se rätt likadana ut, dom som står nära varandra.

Med andra ord: ser ert hus ut så där också?

(Ja, det är bra att veta när ni får kaffebesök till sommaren eller hösten ,-)

Jom Manilat sa...

Du har så rätt. Vårt hus ser ungefär likadant ut. Nu hade jag väl tänkt att kunna lämna en litet mera precis beskrivning på var vi bor, så att du slipper åka runt och söka ett hus som ser ut ungefär som det på bilden.
Vi har gatuadresser här också ;-)

Elisabet. sa...

jom; HAR ni ..!

;-)

Anonym sa...

Vilka fantastiska bilder du tar Jom. Inte för att vi längtar efter vinter precis men det där bleka vinterljuset på vita björkar och hus känns verkligen HEMMA!

Jom Manilat sa...

@Monet; skall jag vara ärlig så längtar inte heller jag efter den här årstiden här uppe i norr.
Jag kunde gott tänka mig att tillbringa senhösten och början av vintern på andra breddgrader. Däremot vill jag gärna vara hemma från mars och över sommaren.
Jag följer med glädje din blogg eftersom jag är intresserad av andra länder och kulturer och ser fram mot rapporter om er integration (aktuellt ämne) i ett annat land.

Anonym sa...

TAck Jom, för ditt intresse för vår integration i landet Frankrike. Jag följer också din blogg och önskar att jag var så tekniskt bevandrad att jag kunde lägga upp min egen blogglista.

Men jag klarar att föra över bilder från Picasa till min blogg, det är i princip allt. Men jag älskar dina bilder och när jag blir lite varmare i kläderna ska jag lägga ut lite bilder från vår skärgårdsö i jämförelse med det nya havet vi bor intill! Så ska du också få lite vackra bilder från mig!

Jom Manilat sa...

Monet:
För att lägga upp en blogglista gör du så här:
1. Klicka på Instrumentpanel uppe till höger
2. Layout
3.Lägg till en gadget
4.Överst i rutan Blogglista
5. Lägg till adresser från adressraden där uppe på dom du vill ha med. Kryssa i rutorna och se hur du vill att det skall se ut

Maila mig om du har frågor: jom.manilat@gmail.com

Lycka till!